Over ons

IT Partner: Connecting your business

Wij zijn IT Partner, specialist in automatiseringssystemen voor de havenbranche en logistieke sector. Ons bewezen software framework passen wij al sinds 1999 toe voor opdrachtgevers in verschillende sectoren. Wij werken zowel voor terminal operators, logistieke partijen als voor complete havens.

IT Partner is geen standaard IT-bedrijf. Al onze medewerkers hebben zowel kennis van hun vak als van de markt. Daardoor zijn wij in staat technische oplossingen naadloos aan te laten sluiten op de behoefte van de opdrachtgever. Efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en snelheid zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. IT Partner garandeert een intuïtief softwaresysteem dat werkprocessen optimaliseert en snel en juist factureert.

“Oplossingen van IT Partner zijn intuïtief en gebruiksvriendelijk”

Ons framework

Wij vinden dat een automatiseringssysteem voor u moet werken. En niet andersom. Effectieve softwareoplossingen versnellen en verbeteren uw business, het liefst op gebruiksvriendelijke en intuïtieve wijze. Al meer dan 10 jaar werken wij met een door onszelf ontwikkeld framework dat zich bewezen heeft in de praktijk. Het is een logisch opgebouwd basissysteem dat uitermate geschikt is voor de havenbranche en logistieke sector. Het kan flexibel worden ingezet en opgebouwd voor iedere logistieke toepassing en is bovendien te integreren in bestaande automatiseringssystemen en externe IT-toepassingen.

 

Onze oplossingen voor:

Terminal Operators

who-1Als terminal operator wilt u weten wat op de terminal gebeurt. Terreinplanning, scheepsplanning, het administratief afhandelen van goederen: van alle processen is een helder overzicht noodzakelijk voor optimale controle. Ons framework maakt dit mogelijk. De automatiseringsoplossingen van IT Partner zijn dienstbaar aan de werkprocessen van de opdrachtgever. Dat betekent dat uw bedrijfsvoering volledig in het systeem is te integreren. Ook zijn koppelingen met andere (externe) software eenvoudig realiseerbaar.

Logistiek

who-2Snel, secuur en voordelig van A naar B. Daar draait het om in de logistieke sector. Een betrouwbaar softwaresysteem helpt daarbij. Een systeem dat alle relevante informatie van een transport beheert en inzichtelijk maakt. IT Partner heeft veel ervaring in deze sector en werkt voor organisaties in Freight Forwarding, Warehouse Management en voor Shipping en Liner Agents.

Havens

who-3De 24-uurs-economie van een haven is een dynamische wereld waar diverse informatiestromen elkaar razendsnel doorkruisen: schepen, passagiers en ladingen worden geregistreerd, het licht op de kade gaat aan en uit en ook de water-, stroom- en afvalvoorzieningen moeten op orde zijn. Snelle en correcte facturatie is hierbij noodzakelijk. Vertraging kost immers geld. Daarbij hoort een flexibel en multi-inzetbaar systeem dat alle processen moeiteloos stroomlijnt.

Contact

IT Partner, connecting your business