Verwoestende orkaan Irma

De afgelopen dagen zijn wij geconfronteerd met het schokkende nieuws dat Sint Maarten en andere Caribische eilanden zijn getroffen door Orkaan Irma.

Na de eerste beelden gezien te hebben zijn wij diep geraakt door de impact van deze orkaan. Via deze weg willen we onze steun betuigen aan iedereen die hierdoor is getroffen. We leven mee met alle inwoners  van het Caribisch gebied en wensen iedereen veel kracht en sterkte toe!

IT Partner is nauw verbonden met Port St Maarten Group of Companies en haar partners. We komen hiervoor regelmatig op het eiland en zijn mede daardoor zeer aangedaan door alle verschrikkelijke berichten. We zullen alles doen wat we kunnen om de getroffenen te ondersteunen bij de wederopbouw van het prachtige eiland. Help met ons mee en doneer op giro 5125.

Ben je op zoek naar dierbaren? Kijk op ikbenveilig.nl. Het Rode Kruis heeft deze website geopend, hier kunnen betrokkenen bij een noodsituatie een bericht plaatsen om dierbaren te laten weten dat ze veilig zijn.

Voor meer informatie over de orkaan en de gevolgen ervan voor Sint Maarten kijk je hier.

 

| Namens het gehele IT Partner team.