Nieuwe collega Martijn Boone – Senior Application Consultant

Op 1 augustus is Martijn Boone bij ons begonnen in de functie van senior application consultant.

Global logistics system ERP TOS Freight forwarding agency support consultancy en project management

Martijn zal zich binnen IT Partner voornamelijk bezighouden met project management, consultancy en support van ons Global Logistics Systeem ( GLS). Daarnaast gaat Martijn aan de slag als Senior Consultant voor ons verder te  ontwikkelen product CENTER ERP.

“Workflows eenvoudiger maken en de kans op fouten verkleinen.”

We zijn erg blij dat Martijn voor IT Partner heeft gekozen. Met zijn jarenlange ervaring binnen de haven en logistieke sector (Project en Customer Service Manager bij Broekman Logistics) is hij een aanwinst voor onze organisatie. Zijn affiniteit met proces optimalisatie en IT is voor ons de kers op de taart. We denken dat hij hier als een vis in het water zal zijn.

“De combinatie van IT en logistiek, hier ligt de toekomst. Daar wil ik deel van uitmaken.”

Na een maandje bij ons aan de slag te zijn geeft Martijn aan dat zijn eerste indruk positief is. Met name de vele nieuwe ontwikkelingen binnen IT Partner en de platte organisatie waar je als medewerker echt iets kunt betekenen vallen hem positief op.

“Je doet het hier echt met z’n allen.”

Naast zijn werk is Martijn fervent wintersporter en houdt hij van golf. Heerlijk in de buitenlucht je hoofd leegmaken. Iedere week kun je hem op de golfbaan vinden. Jaarlijks zoekt hij samen met zijn vriendin en zijn twee zoontjes de sneeuw op om te skiën en te snowboarden. Om uit te rusten kijkt hij graag formule 1.  Nu alleen nog even naar de sportschool blijven gaan gaf je zelf aan 😉

Martijn, welkom bij ons team!